UVC-G3-Flex
search
  • UVC-G3-Flex
  • UVC-G3-Flex
  • UVC-G3-Flex

UVC-G3-Flex

€ 81,07

De UniFi Video Camera G3 FLEX kan zowel binnens- als buitenshuis worden gebruikt. Door de vernieuwde EFL 4mm / f2.0 cameralens worden haarschepe beelden geschoten in full hd en 25 fps.

Aantal
op voorraad

UniFi Video Camera G3 FLEX

De UniFi Video Camera G3 FLEX kan zowel binnens- als buitenshuis worden gebruikt. Door de vernieuwde EFL 4mm/f2.0 cameralens worden haarschepe beelden geschoten in full hd en 25 fps. De camera is voorzien van Infrarode LED verlichting en heeft een ingebouwde automatische IR filter. Dit houdt in dat de camera zichzelf corrigeert bij daglicht of nachtlicht om optimale beeldvorming te creëren. Eventueel is het zicht bij nacht te vergroten door de IR Range Extender, deze is los verkrijgbaar en kan eenvoudig worden gemonteerd.

De UniFi Protect app is een vereiste om dit product in gebruik te nemen. We adviseren om een UDM Pro(SE), UNVR(PRO) of Cloud Key Gen2 1TB aan te schaffen om het product in gebruik te nemen. Zonder recorder functionaliteit kan u geen gebruik maken van de UniFi Protect App.

Gratis UniFi Video Camera G3 FLEX Beheer Software

Gebruikers interface
De simple en gebruiksvriendelijke beheersoftware kan worden benaderd vanaf bijna elke webbrowser. De software is speciaal ontworpen voor eenvoudig gebruik, ondanks de uitgebreide beheersmogelijkheden. De UniFi Video software is uniek in zijn soort en ondersteunt onder andere: statische rapportages, Multi-view (meerdere camera beelden op 1 scherm bekijken), geavanceerde camera instellingen, uitgebreide analyses en bewegingsdetectie.

Plug and Play installatie
Automatische camera detectie in de UniFi video software maakt het gemakkelijk om dit product te installeren en cameras te implementeren. UniFi Video Camera G3 FLEX instellingen zijn geintegreerd in de UniFi Video software. Onder andere het configureren van de camera settings, camera rebooten of het upgraden via de UniFi Video software.

Mobiele ondersteuning
Unifi Video web interface is toegangkelijk voor iOS en Android tablets of telefoons.

Camera Motion Detection
De UniFi Video Camera G3s hebben geintergreerde motion detection in plaats van in de software, zo is de server/pc minder belast en is er meer zekerheid dat ruis en compressie geen invloed heeft op de motion detection.

Live camera beelden bekijken
Live camera beelden bekijken is geen probleem. Meerdere beelden kunnen simultaan worden bekeken vanaf een enkel scherm. Stel de cameras in zoals u dat wenst. Aan de hand van een playlist kunt u per camera aangeven hoe lang deze in beeld blijft voordat er geschakeld wordt naar de volgende live feed.

Opslagbeheer
De UniFi Video software heeft automatische beheer functionaliteiten om opslagcapaciteit te besparen. U heeft de mogelijkheid om beelden automatisch te verwijderen na een x aantal dagen of wanneer het maximaal ingestelde opslagcapaciteit word bereikt. Via de USB aansluiting heeft u de mogelijk om een extrne hardeschijf te koppelen en meer opslag capaciteit te creëren.

Kosten effectieve oplossing
Ubiquiti maakt het mogelijk om deze krachtige UniFi Videos software uit te rusten met alle functionaliteiten zonder bijkomende kosten. U heeft geen maandelijkse of hoge aanschafkosten. Dit alles door de industriele denkwijze van Ubiquiti Networks.

Specificaties

1080p, 25 FPS video
Dag- en nachtopname met geïntegreerde IR-LED's
Weerbestendig met kunststof injectiedelen Veelzijdige bevestigingen voor tafel, binnen/buiten aan de muur, paal, & in/op plafond
Ingebouwde microfoon
PoE-compatibel

005-006

Datasheet

Megapixels
2MP
Type IR
IR
Varifocus
nee
PTZ
Nee
Gebruik
Buiten
Resolution
1080p HD

Specifieke referenties

  • Naam : 14 Dagen retourbeleid - 2 Jaar garantie
  • Omschrijving

    Wij nemen enkel goederen retour die in originele staat verkeren met bijbehorende accessoires. Producten waarvan de verzegeling verbroken is kunnen wij helaas niet retour nemen.

  • Klik hier om meer details te krijgen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in