Ubiquiti UniFi Dream Machine Pro - UDM Pro
search
 • Ubiquiti UniFi Dream Machine Pro - UDM Pro
 • Ubiquiti UniFi Dream Machine Pro - UDM Pro
 • Ubiquiti UniFi Dream Machine Pro - UDM Pro
 • Ubiquiti UniFi Dream Machine Pro - UDM Pro
 • Ubiquiti UniFi Dream Machine Pro - UDM Pro
 • Ubiquiti UniFi Dream Machine Pro - UDM Pro
 • Ubiquiti UniFi Dream Machine Pro - UDM Pro
 • Ubiquiti UniFi Dream Machine Pro - UDM Pro
 • Ubiquiti UniFi Dream Machine Pro - UDM Pro

UniFi Dream Machine Pro

€ 429,49

De UDM Pro is geavanceerde router te gebruiken voor uiteenlopende doeleinden, aangedreven door een 1.7GHz quad core processor.

Aantal
op voorraad

Ubiquiti UniFi Dream Machine Pro - UDM Pro

De UDM-Pro is een geavanceerde router te gebruiken voor uiteenlopende doeleinden. De UDM pro is multifunctioneel en aangedreven door een 1.7GHz quad core processor. 

De UDM Pro is voorzien van een interne controller om uw netwerk zoals UniFi AP's, Camera's en Switches flexibel te beheren. 

Automatische QoS: De hoogste QoS-prioriteit wordt toegewezen aan spraak- en videoverkeer.
VPN-server: voor veilige communicatie Een site-to-site VPN beveiligt en versleutelt privégegevenscommunicatie die via internet wordt verzonden.
Handige VLAN-ondersteuning: De UDM Pro kan virtuele netwerksegmenten creëren voor beveiliging en netwerkverkeersbeheer.
Innovatief display: Het 1,3-inch touchscreen geeft statusinformatie weer voor eenvoudige bewaking en snelle probleemoplossing

Let op: De harde schijf is niet inbegrepen en kan naar wens worden aangeschaft. Daarnaast kan de UDM Pro niet gebruikt worden voor een zelf hosted controller.

Redundancy

De UDM Pro ondersteunt verschillende mogelijkheden om redundancy tegen te gaan zodat het netwerk ten aller tijden operationeel blijft. 

1. Dual WAN met Failover Ondersteunt dubbele internet/ISP-verbindingen met failover: als de primaire WAN-verbinding wegvalt, schakelt deze automatisch over naar de andere WAN-verbinding.
2. LTE-failoverredundantie Ondersteunt het UniFi LTE-apparaat voor automatische failover naar het LTE mobiele netwerk. Als het bekabelde WAN uitvalt, schakelt het automatisch over naar de UniFi LTE, waardoor uw netwerk online blijft1.
3. Redundantie en failover van de voeding De UDM Pro ondersteunt ons PSU-failoversysteem, de UniFi SmartPower RPS, model USP-RPS. Als de interne voedingseenheid uitvalt, zorgt de gepatenteerde USP RPS-interface voor redundante voeding voor back-up2

Security

De UDM Pro is voorzien van geavanceerde firewall policies zoals IPS - Intrusion Prevention System en IDS - Intrusion Detection System

1. Threat Management Selecteer en pas eenvoudig beveiligingsniveaus aan voor virussen en malware, Point-to-Point (PtP)-bescherming, hacking, internetverkeer en websitereputatie.
2. Scannen van eindpunten De UDM Pro scant automatisch eindpunten (clients) die op uw netwerk zijn aangesloten om mogelijke beveiligingsrisico's en kwetsbaarheden te identificeren.
3. Honeypot Embedded Honeypot-functionaliteit kan malware, wormen en andere soorten kwaadaardig verkeer detecteren die uw netwerk proberen te scannen op kwetsbaarheden.
4. DNS-inhoudsfiltering DNS-filters blokkeren verkeer van sites met schadelijke inhoud, phishing-inhoud of inhoud voor volwassenen. Er zijn drie niveaus van DNS-filterbeveiliging, die elk meer bescherming toevoegen.
5. GeoIP-filtering Met GeoIP-filtering kunt u uitgaand, inkomend of bidirectioneel verkeer per land blokkeren. Gebruik de UniFi-dreigingskaart om de landen te selecteren die u wilt blokkeren.

Belangrijkste specificaties:

Advanced Security Gateway with Built-in Switch
Dual WAN Ports: One 10G SFP+ and One Gigabit RJ45
One 10G SFP+ LAN Port
LAN  Ports: (1) 10G SFP+ port, (8) Gigabit RJ45 Ports
Embedded Enterprise Software: UniFi Network
3.5" HDD Bay for NVR Storage (2.5" HDD also supported)

005-0157

Datasheet

Aantal Ethernet poorten
8
SFP Poorten
2

Specifieke referenties

Downloaden

UDM Pro Datasheet

Specificaties UDM Pro

Downloaden (11.7MB)
 • Naam : 14 Dagen retourbeleid - 2 Jaar garantie
 • Omschrijving

  Wij nemen enkel goederen retour die in originele staat verkeren met bijbehorende accessoires. Producten waarvan de verzegeling verbroken is kunnen wij helaas niet retour nemen.

 • Klik hier om meer details te krijgen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in