UniFi AP XG
search
 • UniFi AP XG
 • UniFi AP XG
 • UniFi AP XG
 • UniFi AP XG
 • UniFi AP XG
 • UniFi AP XG

UniFi AP XG

€ 810,40

De UniFi XG is een geavanceerd access point. Voor zeer dichtbevolkte omgevingen, zoals een groot auditorium of een concertzaal met talloze klanten in een relatief kleine ruimte.

Aantal
op voorraad

UniFi AP XG

Implementeer de UniFi XG AP in omgevingen met zeer hoge dichtheid die maximale draadloze prestaties vereisen. De UniFi XG AP is voorzien van simultane, dual-band, 4x4 MU-MIMO-technologie en 802.3bt PoE-compatibiliteit.

Voor zeer dichtbevolkte omgevingen, zoals een groot auditorium of een concertzaal met talloze klanten in een relatief kleine ruimte, raden we de UniFi XG AP aan.

Wave 1 en Wave 2 AP's bieden 28 onafhankelijke (niet overlappende) kanalen: drie voor de 2,4 GHz-band en vijfentwintig voor 5 GHz, inclusief DFS-kanalen.

Wanneer u de 2,4 GHz-band gebruikt op een locatie met een hoge dichtheid, ondervindt u zelfstoring en kanaalsaturatie. Wanneer u de 5 GHz-band gebruikt, kunt u kleinere cellen inzetten (dekkingsgebieden), zodat u meer clients in elke cel kunt ondersteunen die meer dan één toegangspunt implementeert.

Met de voordelen van MU-MIMO-technologie en 4x4 ruimtelijke streams, ondersteunt de UniFi XG AP meer dan het drievoudige aantal gebruikers2 per radio dan een standaard Wave 1 AP. Gebruik MU-MIMO-clients voor optimale prestaties. SU-MIMO-clients profiteren ook en halen tot 10,20% betere prestaties bij gebruik met de UniFi XG AP.

Met de speciale beveiligingsradio kan de UniFi XG AP scannen op beveiligingsbedreigingen, zoals kwaadwillende frames en frauduleuze toegangspunten, terwijl de doorvoer voor clientapparaten wordt gehandhaafd. Tegelijkertijd analyseert UniFi, in samenwerking met de UniFi XG AP, het draadloze spectrum en airtime-gebruik om automatisch het beste kanaal te selecteren om de prestaties van uw installatie te optimaliseren.

Belangrijkste MU-MIMO-voordelen

Dankzij MU-MIMO (Multiple-User - Multiple-In - Multiple-Out) -technologie kan UAP AC-HD communiceren met meerdere apparaten tegelijk:

    4 clients 1x1

    2 clients 2x2

    1 client 2x2 + 2 clients 1x1

    1 klant 3x3 + 1 client 1x1

Gratis Enterprise WiFi beheer software

Alle UniFi access points worden standaard geleverd met de UniFi Controller-software. Met behulp van de beheer software kan het WiFi-netwerk via een webbrowser snel worden geconfigureerd, dit zonder enige opleiding. De software kan worden geïnstalleerd op alle Windows, Mac en Linux PC’s of in de cloud. De vele mogelijkheden die de beheer software biedt zoals; Real-time status, automatische UAP detectie, implementatie van Google maps, gasten netwerk/hot-spot beheer, seamless roaming en geavanceerde beveiligingsopties zijn allemaal naadloos geïntegreerd. Door de slimme ingebouwde functionaliteiten functioneren de acces points volledig standalone en communiceren deze onderling, hierdoor zal het access point altijd blijven werken evenals de controller niet is te bereiken of uitstaat.

001-013

Specifieke referenties

 • Naam : 14 Dagen retourbeleid - 2 Jaar garantie
 • Omschrijving

  Wij nemen enkel goederen retour die in originele staat verkeren met bijbehorende accessoires. Producten waarvan de verzegeling verbroken is kunnen wij helaas niet retour nemen.

 • Klik hier om meer details te krijgen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in