UniFi AP AC In-Wall HD
search
  • UniFi AP AC In-Wall HD

UniFi AP AC In-Wall HD

€ 197,17

De UniFi AP AC In-Wall HD maakt van iedere wall outlet een Wi-Fi access point. 802.11ac Wave2 MU-MIMO Enterprise Access Point.

Aantal
op voorraad

UniFi AP AC In-Wall

De UniFi AP AC In-Wall maakt van iedere wall outlet een Wi-Fi access point. UAP AC IW HD is een dualband accesspoint dus kan zowel op 2,4 als op 5GHz ingesteld worden. Dit model kan worden gemonteerd in een EU inbouwdoos en heeft een bereik van ongeveer 20m. Maximale PHY rate is 1733Mbps.

Specificaties

5 GHz (4x4 MU-MIMO) band with a 1.733 Gbps throughput rate
2.4 GHz (2x2 MIMO) band with a 300 Mbps throughput rate
200+ concurrent client capacity
Powered by PoE*
(5) GbE RJ45 ports, including (1) for configurable PoE passthrough (Port 1)

Gratis Enterprise WiFi beheer software

Alle UniFi access points worden standaard geleverd met de UniFi Controller-software. Met behulp van de beheer software kan het WiFi-netwerk via een webbrowser snel worden geconfigureerd, dit zonder enige opleiding. De software kan worden geïnstalleerd op alle Windows, Mac en Linux PC’s of in de cloud. De vele mogelijkheden die de beheer software biedt zoals; Real-time status, automatische UAP detectie, implementatie van Google maps, gasten netwerk/hot-spot beheer, seamless roaming en geavanceerde beveiligingsopties zijn allemaal naadloos geïntegreerd. Door de slimme ingebouwde functionaliteiten functioneren de acces points volledig standalone en communiceren deze onderling, hierdoor zal het access point altijd blijven werken evenals de controller niet is te bereiken of uitstaat.

 

001-00511

Specifieke referenties

  • Naam : 14 Dagen retourbeleid - 2 Jaar garantie
  • Omschrijving

    Wij nemen enkel goederen retour die in originele staat verkeren met bijbehorende accessoires. Producten waarvan de verzegeling verbroken is kunnen wij helaas niet retour nemen.

  • Klik hier om meer details te krijgen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in