UniFi NVR 2TB
  • UniFi NVR 2TB

UniFi NVR 2TB

€ 366,03

UniFi Video Software is vooraf geinstalleerd op de UniFi NVR 2TB hardware voor snelle en gemakkelijke ingebruikname. De UniFi NVR 2TB is een plug-and-play apparaat met laag energie verbruik.

Aantal
Op Voorraad

UniFi NVR 2TB

UniFi Video Software is vooraf geinstalleerd op de UniFi NVR 2TB hardware voor snelle en gemakkelijke ingebruikname. De UniFi NVR 2TB is een plug-and-play apparaat met laag energie verbruik en geen bijkomende software licenties. Sluit uw NVR 2TB aan op het netwerk en voltooi de configuratie wizard. Het product is gebruiksklaar.

De UniFi NVR 2TB heeft een ingebouwde 2TB harde schijf. Dit staat gelijk aan ongeveer 4800 uur aan opnames met 480p resolutie of 1600 uur aan opnames met 720p resolutie. (kan afwijken in verband met de frame rate)

Gratis UniFi Video Camera Beheer Software

Gebruikers interface
De video beheersoftware is vooraf geinstalleerd op de UniFi NVR 2TB. Toegankelijk vanaf bijna elke webbrowser. De software is speciaal ontworpen voor eenvoudig gebruik, ondanks de uitgebreide beheersmogelijkheden. De UniFi Video software is uniek in zijn soort en ondersteunt onder andere: statische rapportages, Multi-view (meerdere camera beelden op 1 scherm bekijken), geavanceerde camera instellingen, uitgebreide analyses en bewegingsdetectie.

Plug and Play installatie
Automatische camera detectie in de UniFi video software maakt het gemakkelijk om dit product te installeren en cameras te implementeren. UniFi Video Camera instellingen zijn geintegreerd in de UniFi Video software. Onder andere het configureren van de camera settings, camera rebooten of het upgraden via de UniFi Video software.

Mobiele ondersteuning
Unifi Video web interface is toegangkelijk voor iOS en Android tablets of telefoons.

Camera Motion Detection
De UniFi Video cameras hebben geintergreerde motion detection in plaats van in de software, zo is de server/pc minder belast en is er meer zekerheid dat ruis en compressie geen invloed heeft op de motion detection.

Live camera beelden bekijken
Live camera beelden bekijken is geen probleem. Meerdere beelden kunnen simultaan worden bekeken vanaf een enkel scherm. Stel de cameras in zoals u dat wenst. Aan de hand van een playlist kunt u per camera aangeven hoe lang deze in beeld blijft voordat er geschakeld wordt naar de volgende live feed.

Opslagbeheer
De UniFi Video software heeft automatsche beheer functionaliteiten om opslagcapaciteit te besparen. U heeft de mogelijkheid om beelden automatisch te verwijderen na een x aantal dagen of wanneer het maximaal ingestelde opslagcapaciteit word bereikt. Via de USB aansluiting heeft u de mogelijk om een extrne hardeschijf te koppelen en meer opslag capaciteit te creëren.

Kosten effectieve oplossing
Ubiquiti maakt het mogelijk om deze krachtige UniFi Videos software uit te rusten met alle functionaliteiten zonder bijkomende kosten. U heeft geen maandelijkse of hoge aanschafkosten. Dit alles door de industriele denkwijze van Ubiquiti Networks.

Datasheet

PoE
Nee
  • Naam : 14 Dagen retourbeleid - 2 Jaar garantie
  • Omschrijving

    Wij nemen enkel goederen retour die in originele staat verkeren met bijbehorende accessoires. Gesealde producten kunnen wij helaas niet retour nemen.

  • Klik hier om meer details te krijgen