UVC Dome G3
 • UVC Dome G3
 • UVC Dome G3
 • UVC Dome G3
 • UVC Dome G3
 • UVC Dome G3
 • UVC Dome G3
 • UVC Dome G3
 • UVC Dome G3
 • UVC Dome G3

UVC Dome G3

€ 136,13

De UniFi Video Camera Dome G3 kan door zijn compact design eenvoudig en uit het zicht worden gemonteerd. Door de vernieuwde wide angle cameralens worden haarschepe beelden geschoten in full hd en 30 fps. Let op: Worden geleverd inclusief 24V PoE adapter.

Aantal
Op Voorraad

UniFi Video Camera Dome G3

De UniFi Video Camera Dome G3 kan zowel binnens als buitenshuis (onder een overkapping) worden gebruikt. Door de vernieuwde wide angle cameralens worden haarschepe beelden geschoten in Full HD en 30 fps. De camera is voorzien van Infrarode LED verlichting en heeft een ingebouwde automatische IR filter. Dit houdt in dat de camera zichzelf corrigeert bij daglicht of nachtlicht om optimale beeldvorming te creeeren. Let op: Worden geleverd inclusief 24V PoE adapter.

Gratis UniFi Video Camera Dome G3 Beheer Software

Gebruikers interface
De simple en gebruiksvriendelijke beheersoftware kan worden benaderd vanaf bijna elke webbrowser. De software is speciaal ontworpen voor eenvoudig gebruik, ondanks de uitgebreide beheersmogelijkheden. De UniFi Video software is uniek in zijn soort en ondersteunt onder andere: statische rapportages, Multi-view (meerdere camera beelden op 1 scherm bekijken), geavanceerde camera instellingen, uitgebreide analyses en bewegingsdetectie.

Plug and Play installatie
Automatische camera detectie in de UniFi video software maakt het gemakkelijk om dit product te installeren en cameras te implementeren. UniFi Video Camera Dome G3 instellingen zijn geintegreerd in de UniFi Video software. Onder andere het configureren van de camera settings, camera rebooten of het upgraden via de UniFi Video software.

Mobiele ondersteuning
Unifi Video web interface is toegangkelijk voor iOS en Android tablets of telefoons.

Camera Motion Detection
De UniFi Video Camera Dome G3s hebben geintergreerde motion detection in plaats van in de software, zo is de server/pc minder belast en is er meer zekerheid dat ruis en compressie geen invloed heeft op de motion detection.

Live camera beelden bekijken
Live camera beelden bekijken is geen probleem. Meerdere beelden kunnen simultaan worden bekeken vanaf een enkel scherm. Stel de cameras in zoals u dat wenst. Aan de hand van een playlist kunt u per camera aangeven hoe lang deze in beeld blijft voordat er geschakeld wordt naar de volgende live feed.

Opslagbeheer
De UniFi Video software heeft automatische beheer functionaliteiten om opslagcapaciteit te besparen. U heeft de mogelijkheid om beelden automatisch te verwijderen na een x aantal dagen of wanneer het maximaal ingestelde opslagcapaciteit word bereikt. Via de USB aansluiting heeft u de mogelijk om een extrne hardeschijf te koppelen en meer opslag capaciteit te creëren.

Kosten effectieve oplossing
Ubiquiti maakt het mogelijk om deze krachtige UniFi Videos software uit te rusten met alle functionaliteiten zonder bijkomende kosten. U heeft geen maandelijkse of hoge aanschafkosten. Dit alles door de industriele denkwijze van Ubiquiti Networks.

Datasheet

Type IR
IR
PTZ
Nee
Varifocus
nee
 • Naam : 14 Dagen retourbeleid - 2 Jaar garantie
 • Omschrijving

  Wij nemen enkel goederen retour die in originele staat verkeren met bijbehorende accessoires. Gesealde producten kunnen wij helaas niet retour nemen.

 • Klik hier om meer details te krijgen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in