UniFi AP nanoHD (3-Pack)
search
  • UniFi AP nanoHD
  • UniFi AP nanoHD
  • UniFi AP nanoHD
  • UniFi AP nanoHD (3-Pack)

UniFi AP nanoHD (3-Pack)

€ 598,95

De UniFi AP nanoHD is een compact maar krachtig access point. De nanoHD is ideaal voor High denisy omgevingen en biedt ondersteuning voor Dual band 4x4 MU-MIMO. Let Op: PoE voeding niet inbegrepen.

Aantal
op voorraad

UniFi AP nanoHD (3-Pack)

De UniFi AP nanoHD is een compact maar krachtig access point. De nanoHD is ideaal voor High-denisty omgevingen en biedt ondersteuning voor Dual band 4x4 MU-MIMO. Het access point kan d.m.v. 802.3af PoE worden voorzien van spanning.

Gratis Enterprise WiFi beheer software

Alle UniFi access points worden standaard geleverd met de UniFi Controller-software. Met behulp van de beheer software kan het WiFi-netwerk via een webbrowser snel worden geconfigureerd, dit zonder enige opleiding. De software kan worden geïnstalleerd op alle Windows, Mac en Linux PC’s of in de cloud. De vele mogelijkheden die de beheer software biedt zoals; Real-time status, automatische UAP detectie, implementatie van Google maps, gasten netwerk/hot-spot beheer, seamless roaming en geavanceerde beveiligingsopties zijn allemaal naadloos geïntegreerd. Door de slimme ingebouwde functionaliteiten functioneren de acces points volledig standalone en communiceren deze onderling, hierdoor zal het access point altijd blijven werken evenals de controller niet is te bereiken of uitstaat.

Let Op: PoE voeding niet inbegrepen.

001-00710

Specifieke referenties

  • Naam : 14 Dagen retourbeleid - 2 Jaar garantie
  • Omschrijving

    Wij nemen enkel goederen retour die in originele staat verkeren met bijbehorende accessoires. Producten waarvan de verzegeling verbroken is kunnen wij helaas niet retour nemen.

  • Klik hier om meer details te krijgen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in