EdgeRouter Lite
  • EdgeRouter Lite
  • EdgeRouter Lite
  • EdgeRouter Lite

EdgeRouter Lite

€ 91,96

De Ubiquiti Edgerouter Lite 3 kan meer dan 1 miljoen packets per seconde afhandelen. De Ubiquiti Edgerouter Lite 3 is ideaal voor gebruikers die grote hoeveelheden data versturen.

Aantal
Levertijd 5 werkdagen

Ubiquiti EdgeRouter Lite 3

De Ubiquiti Edgerouter Lite 3 is een router die meer dan 1 miljoen pakketjes per seconde kan afhandelen. Dit maakt de Ubiquiti Edgerouter Lite 3 de ideale router voor mensen die grote hoeveelheiden data moeten versturen of gebruik maken van p2p netwerken.

Gigabit PoE Managed Switch

De TOUGHSwitch TS-5-POE levert betrouwbare passieve PoE en snelle 10/100/1000Mbps connectiviteit met Ubiquiti apparaten en/of andere apparaten die passieve PoE ondersteunen. Om uw PoE- apparaten aan te sluiten, kan elke poort individueel geconfigureerd worden om PoE te activeren.

SuperSnelle Router

De Ubiquiti EdgeRouter Lite is onderscheidend in vergelijking met andere routers dankzij de hoge capaciteit van 1 miljoen packets per seconde. De EdgeRouter Lite is ideaal voor gebruikers die grote hoeveelheden data versturen en tevens geschikt voor p2p netwerken. De EdgeRouter Lite kan bestanden versturen naar honderden of duizenden andere computers tegelijk. Bijvoorbeeld als u werkt met torrentbestanden tevens kan de EdgeRouter Lite worden ingezet voor het hosten van een webserver waar veel gebruikers tegelijk bestanden downloaden. De EdgeRouter Lite presteert in bovenstaande situaties beter dan de gemiddelde router.

Processor & Geheugen

Om hoge data snelheden te behalen heeft de EdgeRouter Lite veel power nodig. De hardware in de EdgeRouter Lite is voorzien van een super snelle dual-core MIPS64 processor. De processor is geoptimaliseerd voor het verwerken van data packets en het encrypten en decrypten van data.

De EdgeRouter Lite heeft een geheugen van 512MB DDR2 en 3 snelle Gigabit LAN-Poorten. Alle hardware is optimaal aan elkaar afgestemd en behaald hoge resultaten. De EdgeRouter Lite heeft een Industrieel Design zonder ingebouwde ventilator en is muisstil.

Eigenschappen

1 miljoen data packets per seconde
3x Gigabit LAN aansluitingen
Dual-Core Processor
512 MB werkgeheugen
Firewall mogelijk
VPN, VLAN en DMZ
IPv6

Datasheet

Height
200 mm
Width
90 mm
Depth
30 mm
Buttons
Reset
Maximum Power Consumption
7 W
Power Save
12VDC, 1A Power Adapter Included
Certifications
CE, FCC, IC
Operating Temperature
-10 to 45°C (14 to 113°F)
Operating Humidity
10 - 90% Non-Condensing
Power Input
9 to 24VDC Supported Voltage Range
System Memory
512 MB DDR2 RAM
Wall-Mount
Yes
Buttons
Reset
On Board Flash Storage
1,000,000 pos
Packet Size: 64 Bytes
3 Gbps (line-rate)
Packet Size: 512 Bytes or Larger
Power
Leds per port: Serial Console Port
(3) 10/100/1000 Ethernet Ports
Leds per port: Data Ports
Speed/Link/Activity
Networking Interfaces: Serial Console Port
(1) RJ45 Serial Port
Networking Interfaces: Data Ports
(3) 10/100/1000 Ethernet Ports
Power
2 GB
  • Naam : 14 Dagen retourbeleid - 2 Jaar garantie
  • Omschrijving

    Wij nemen enkel goederen retour die in originele staat verkeren met bijbehorende accessoires. Gesealde producten kunnen wij helaas niet retour nemen.

  • Klik hier om meer details te krijgen